Stabil hídként a munkavállalók és a munkáltatók között. Tudjon meg többet rólunk!

Hogyan vállalhat munkát nálunk?

Mivel rendszeresen felmerülő kérdés, hogy mi történik a jelentkezés után, így néhány átlátható pontban összeszedtük Önöknek a kiválasztási folyamat lépéseit. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy minden álláskereső és álláslehetőség egyedi, így gyakran előfordul, hogy a legjobb választás érdekében eltérünk az általános rendszertől. Ne aggódjon, a projekt vezetője időben tájékoztatni fogja Önt a következő lépésről!

Hogyan vállalhat munkát
  1. Önéletrajz Döntse el, milyen típusú munkát keres, majd annak megfelelően készítse el az önéletrajzát!
  2. Jelentkezés Jelentkezzen a Munkavállalóknak menüpontban az Önnek szimpatikus munkalehetőségre!
  3. Kapcsolatfelvétel Ezután projektvezető kollégáink telefonon felveszik a kapcsolatot a beküldött pályázatok alapján megfelelt jelentkezőkkel.
  4. Személyes találkozó Jöjjön el hozzánk személyes interjúra, ahol elmondhatja, miért Ön a legalkalmasabb az állásra. Kíváncsiak vagyunk tapasztalataira, elvárásaira, és természetesen szeretnénk megismerni motivációját is. 
  5. TesztelésVannak olyan pozícióink is, melyeknél nem csak egy interjúbeszélgetés alklamával mérjük fel képességeit, hanem bizonyos specifikus teszteket, csoportos feladatokat is elvégzünk annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy ténylegesen az Önnek legmegfelelőbb munkalehetőséget kínáljuk-e.
  6. Interjú a céggelA legtöbb esetben ezt követően projektvezető kollégánk egyeztet a Megbízóval, aki, ha szintén szimpatikusnak találja a pályázatát, behívja egy újabb, személyes interjúra már közvetlenül lehetséges új munkahelyére.
  7. Jó munkát! A sikeres interjút követően kezdjen el dolgozni az Ön elképzeléseinek megfelelő munkakörben!
 

Ha esetleg nem Ön került kiválasztásra, ne csüggedjen, kollégáink minden nap azon dolgoznak, hogy Önnek is újabb lehetőségeket tudjunk kínálni!

Gyakori kérdések

Irodáink

Geo ikon kép6722 Szeged, Vitéz u. 22.

Geo ikon kép1085 Budapest, József krt. 53. II. emelet 14.

Geo ikon kép6400 Kiskunhalas, Szilády Áron utca 5-7.

Munkát keres?

Mi pedig Önt! Válogasson egyszerűen sokszínű munkalehetőségeink között, és jelentkezzen néhány kattintással, hogy kollégáink fel tudják keresni a részletekkel kapcsolatban!