Stabil hídként a munkavállalók és a munkáltatók között. Tudjon meg többet rólunk!

Ön kitalálja, mi megtaláljuk!

Munkatársaink napról napra azért dolgoznak, hogy szolgáltatásainkat a lehető legteljesebb mértékben az Ön igényeihez igazítsuk. Kérjen ajánlatot, keressen minket bármilyen felmerülő kérdés vagy egyedi kérés kapcsán. Hogy a HR ne teher, hanem a siker kulcsa legyen!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Munkaerő-közvetítés

A munkaerő –közvetítés olyan megtervezett toborzási és kiválasztási folyamat, melynek következményeként az adott munkaerő-piaci szegmensen belül hatékonyan jutunk el a munkakör betöltéséhez megfelelő jelölthöz.

A szolgáltatást akkor javasoljuk az Ön számára, ha már csak a végső döntés meghozatalában szeretne részt venni. Ha egy új munkatársra van szüksége, akkor az előre megadott szempontok alapján gyorsan megtaláljuk a feladatra leginkább alkalmas jelölteket. A keresés-kiválasztási folyamat lezárásával pedig a kiválasztásra került jelölt közvetlenül a Megbízó állományába kerül.
A Megrendelő elvárásai szerint vállaljuk a jelöltek előszűrését, lebonyolítjuk az előzetes állásinterjúkat, továbbá a Megbízó által megadott vagy az általunk összeállított teszteket megíratjuk, és kiértékeljük.

Szolgáltatásunk sikerdíj alapú - a Megbízó fizetési kötelezettsége csak a kiválasztott munkavállaló(k) munkába lépésekor merül fel. Munkatárs közvetítési szolgáltatásunk magában foglalja a garanciát is a kiválasztott jelöltet illetően.

Munkaerő-kölcsönzés

Szolgáltatásunk keretében gyorsan, rugalmasan és hatékonyan segítünk megoldani a munkaerő problémákat valamennyi foglalkoztatási területen, legyen szó akár szellemi, akár fizikai munkakörökről.

A szerződés keretében a munkavállalók a kölcsönző cég állományában vannak, a bérekre rakódó közterheket és az egyéb kiadásokat is a kölcsönbeadó viseli. Ön, mint Megbízó a szolgáltatásért cserébe díjat fizet. Költsége így nem bérköltség, a kölcsönzött munkaerő pedig nem jelenik meg a létszámban.

A szolgáltatás igénybevételével emellett Ön időt és pénzt takaríthat meg, hiszen mentesül az álláshirdetések költségeitől is, a kiválasztás hosszadalmas, időigényes procedúrájától, továbbá a munkaügyi adminisztratív teendőktől.

Fejvadászat

Egyes megüresedett munkakörök betöltésekor sokszor már nem elég egy hirdetés feladása vagy a hagyományos toborzási módszerek alkalmazása. Bizonyos hiányszakmák vagy kulcspozíciók esetében eredményesebb, ha a direkt keresés eszközét és kiépített kapcsolatrendszerünket, adatbázisunkat használjuk.

A passzív álláskeresők megszólításával célzottan találjuk meg az új munkatársakat a speciális szakigényeknek megfelelően. Ilyen esetben személyesen lépünk kapcsolatba olyan lehetséges jelöltekkel is, akik aktuálisan még nem gondoltak munkahelyük változtatására.

Bérszámfejtés

HR szolgáltató cégként bérszámfejtő csapatunk a legkülönfélébb bérszámfejtési problémákkal, megoldásokkal és egyedi igényekkel találkozott már, így több mint 25 év tapasztalatával precíz, pontos, a munkaügyi jogszabályoknak maximálisan megfelelő szolgáltatást tudunk nyújtani, hosszú távon. Ismerjük az atipikus foglalkoztatási formákat, valamint TB kifizető helyként ebben is tudunk segíteni.

A bérszámfejtés outsourcing megbízható, diszkrét hozzáállást és egyedi megoldásokat, adott esetekben kitartó kutatómunkát igényel, mi pedig ezeket a szempontokat tartjuk szem előtt minden partnerünk esetében.

Diákmunka

A diákmunka nem csak az egyik legkedvezményesebb foglalkoztatási forma, de számos olyan előnyel jár, melyekre elsőre gyakran nem gondolunk. Ha cégének fiatalos lendületre, utánpótlás-nevelésre, friss, motivált gondolkodásmódra és rugalmas munkavégzésre van szüksége, akkor a Meló-Depó a legjobb választás!

Több tízezer fős nappali tagozatos diákállománnyal rendelkezünk: kiterjedt egyetemi és főiskolai kapcsolataink révén nagyszámú egyetemi hallgatóval állunk kapcsolatban, így a diák munkavállalókat akár a legkülönfélébb szakterületekre is biztosítani tudjuk. Úgy tud szakmai munkaerőhöz jutni, hogy az mind a munkavállaló, mind az Ön számára előnyös.

Bármilyen kérdés, igény esetén állunk rendelkezésére, kérjen ajánlatot tőlünk!

Nyugdíjas munka

Az idősebb generáció teljesen más értékrenddel és munkamorállal rendelkezik, így Örök Ifjak nyugdíjas szövetkezetünk által egy olyan munkavállalói réteget alkalmazhat, akik megbecsülik munkahelyüket, kellő élettapasztalattal rendelkeznek és megbízhatóságuk kiemelkedő.

A szövetkezeti foglalkoztatási forma előnyeit kihasználva, nem csak a munkavállalók toborzását, kiválasztását, de bérszámfejtését is átvállaljuk. Segítséget nyújthatunk továbbá visszafoglalkoztatás esetében is.

Válassza az Örök Ifjakat, válassza a megbízhatóságot!

Miért minket válasszon?
Miért minket válasszon?

Diák, főállású és nyugdíjas munkák közvetítésével is foglalkozunk.

Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeire.

Ügyfeleinknek professzionális szolgáltatásokat nyújtunk.

Széleskörű szolgáltatások az ország több pontján.

Ajánlatkérő űrlap munkaerő-kölcsönzésre
Ajánlatkérő űrlap munkaerő-közvetítésre
Ajánlatkérő űrlap fejvadászatra
Ajánlatkérő űrlap kiszervezett bérszámfejtéshez
Munkát vagy munkaerőt keres? Mindkettőben segíthetünk!

Ha szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése lenne, kattintson a Cégeknek, míg ha munkalehetőségeink érdekelnék, akkor a Tovább gombra!