Stabil hídként a munkavállalók és a munkáltatók között. Tudjon meg többet rólunk!

Ismerjen meg minket!

Itt néhány olyan fontos, hasznos és érdekes információt gyűjtöttünk össze, melyek talán kicsit be tudják mutatni, kik is vagyunk mi, mivel is foglalkozik a Produkteam Kft. Hiszünk benne, hogy az általunk képviselt munkamódszerek megmutatják, miről is szól igazán a humánmenedzsment.

Produkteam Kft. 1995 - ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy megoldást nyújtson cégek különböző igényeire a humán erőforrás menedzsment területén. Szolgáltatásainkkal igyekszünk segítséget nyújtani a munkaszervezés kialakításában és megvalósításában, valamint a megfelelő munkatársak kiválasztásában, hozzásegítve ezzel partnereinket, hogy megtalálják az ideális és elkötelezett munkatársakat akikkel tovább építhetik vállalkozásukat.

 

Miért a Produkteam?

 • 25 év tapasztalat
 • 4 iroda és országos projektek
 • teljeskörű HR szolgáltatások
 • naprakész szakmai ismeretek
 • kiemelt ügyfélközpontúság
 
Meló Depó Logó
 
Diákmunka és gyakornoki program szervezése
 
 
Kiszervezett bérszámfejtés   
 
Örök Ifjak Logó

Nyugdíjas munka szervezése

 

Fő tevékenységi köreink:

 • munkaerő-közvetítés
 • munkaerő-kölcsönzés
 • fejvadászat
 • diákmunka-szervezés
 • nyudíjas-munkaerő szervezés
 • bérszámfejtés
 • egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások
 • valamint önálló projektek (pl. reklámkampányok, forgalomszámlálások, kérdőívezések)

Teljes körű kivitelezés a tervezéstől a végrehajtásig.

Cégünk jelenleg 4 irodát (Szeged, Budapest, Kecskemét, Kiskunhalas) működtet, valamint az ország valamennyi megyéjében kapcsolattartók és projektszervezők állnak rendelkezésünkre, akik révén képesek vagyunk országos szinten is hatékony szolgáltatást nyújtani Megbízóink részére.

 

Munkamódszerünk:

 1. Toborzás: adatbázisban vagy hirdetés útján

  Naprakész adatbázisunkban felkutatjuk az elvárásoknak megfelelő ígéretes jelölteket. A munkaadó igényei szerint elkésíztjük a hirdetés szövegét, melyet közzéteszünk közel 50 általunk bevált platformon, majd a beérkezett pályázatokat értékeljük, és interjúra hívjuk a megfelelő jelölteket. A direkt keresés - célzott munkaerő -, kiválasztás speciális szakigényeinek megfelelően személyesen lépünk kapcsolatba lehetséges jelöltekkel, akik aktuálisan még nem gondoltak munkahelyváltásra.

 2. Professzionális kiválasztás

  Alkalmassági vizsgálatokat végzünk a munkakör betöltéséhez szükséges feltételeknek megfelelően, melyek a betöltendő pozíció alapján személyiségi-, viselkedésbeli-, gondolkodási-, kompetencia- és motivációs érdeklődést vizsgáló tesztekből, valamint monitoring képesség-felmérő feladatsorból állnak.

 3. Elemzés

  Az általunk kiválasztott jelölteket továbbküldjük az Önök részére értékeléssel és indoklással együtt, hogy a végső döntésben szükség szerint Partnerként tudjunk együttműködni.

 4. Az Ön döntése

  Végül - ha erre igény mutatkozik -, Önnek lehetősége van a kiválasztott jelöltekkel további interjút folytatni, hogy az igényelt létszámból megtalálja a legmegfelelőbb jelöltet, jelölteket. 

 
 

Érdekelnék a további részletek?

 
Kérjen ajánlatot!

Töltse ki az űrlapunkon szereplő néhány adatot,  és 24 órán belül felkeressük, hogy egyeztessünk, pontosítsunk részletekkel kapcsolatosan!

 

A Produkteam csapatának fontos, hogy személyreszabott, egyedi megoldásokat nyújtson, melyek teljesen igazodnak az Ön és cége igényeihez! 

 

 

 

 

Irodáink

6722 Szeged, Vitéz u. 22.

1085 Budapest, József krt. 53. II. emelet 14.

6400 Kiskunhalas, Szilády Áron utca 5-7.

Munkát vagy munkaerőt keres? Mindkettőben segíthetünk!

Ha szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése lenne, kattintson a Cégeknek, míg ha munkalehetőségeink érdekelnék, akkor a Tovább gombra!