Munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés

Munkaadók részére

Munkaadók részére  

 

Rólunk

A Produkteam Kft. 1998-ban kezdte meg működését azzal a céllal, hogy megoldást nyújtson cégek, vállalatok rövid idejű, kampány jellegű, vagy hosszabb, de határozott (korlátozott) idejű munkaerőigényére. Fő tevékenységi köreink: munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, diákmunkák szervezése, egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások, valamint önálló projektek (pl. reklámkampányok, forgalomszámlálások, kérdőívezések, óraleolvasások) teljes körű kivitelezése a tervezéstől a végrehajtásig.

Szolgáltatásunkkal igyekszünk segítséget nyújtani a munkaszervezés kialakításában és megvalósításában, valamint a megfelelő munkatársak kiválasztásában, hozzásegítve ezzel partnereinket, hogy megtalálják az ideális munkavállalókat a keresett munkakörökbe.

Cégünk a kezdetek óta szegedi központtal működik. Jelenleg 4 irodát (Szeged, Budapest, Kecskemét, Kiskunhalas) működtetünk, valamint az ország valamennyi megyéjében kapcsolattartók és helyi projektszervezők állnak rendelkezésünkre, akik révén képesek vagyunk országos szinten is hatékony szolgáltatást nyújtani Megbízóink részére.

Forduljon hozzánk bizalommal olyan munkák esetén, melyek elvégzése szükségszerű, de annak megoldása saját munkaerővel nem lehetséges vagy nem célszerű – munkaerő-kölcsönzés, továbbá amennyiben saját állományba való, megfelelő munkaerő kiválasztására van szüksége – munkaerő-közvetítés!

A fentiekről bővebben a szolgáltatásaink menüpontban olvashat! 

Online felhasználók: 1 vendég olvas minket