Stabil hídként a munkavállalók és a munkáltatók között. Tudjon meg többet rólunk!

Senior IT Recruiter

Senior IT Recruiter

HR / Munkaügy
Helyszín
Budapest, Szeged, Pécs, Debrecen

Mi úgy gondoljuk, a toborzásban fontos a gyorsaság, viszont a hatékonyság is és ehhez az kell, hogy a jelölteknek egy valós és átlátható módon engedjünk betekintést vállalatunk működésébe. Ezt biztosítjuk mi is Neked, hiszen ez az a mentalitás, amit el is várunk a leendő Recruiter kollégától. Amennyiben ez rád is igaz, akkor olvass tovább és győződj meg róla, hogy miért minket érdemes választanod!

A cég az évek során globális vállalati szervezetekkel, kutatóintézetekkel és startupokkal működött együtt olyan innovatív digitális termékek és élvonalbeli technológiai megoldások kifejlesztésében, amelyek a jövő vállalkozásait támogatják, tehát rendkívüli tempóban terjeszkedik több kontinensen is. Így a vezetőséggel való napi kapcsolattartáshoz a folyékony angol nyelvtudásod jól fog jönni, valamint világszintű projektekben is lesz lehetőséged kamatoztatni azt. 

A cég missziója a folyamatos fejlesztés és a fejlődés, tehát olyan embert képzelünk el a csapatba, aki hasonló gondolkodású.

Ahhoz, hogy ebben a pozícióban helyt tudj állni és ráadásul élvezd is a munkád, tudnod kell stratégiailag jól megalapozott irányt kialakítani az újonnan induló toborzások sikerességének érdekében.

Hogyan nézne ki egy napod?

Kezdjük azzal, hogy rugalmasan oszthatod majd be az idődet, tehát nem kell tartanod magad a 9 to 5 rendszerhez. És ha ez nem lenne elég meggyőző, dolgozhatsz akár teljes egészében a nappalidból, de ha esetleg inkább társaságra vágynál és szeretnéd jobban megismerni a kollégákat, akkor lesz lehetőséged irodai környezetben együtt dolgozni a munkatársaiddal. (Irodáink helyszínei: Budapest, Szeged, Pécs, Debrecen). Viszont bármelyik is a szimpatikusabb, a cég mindenképp garantálja a munkavégzéshez a lehető legjobb eszközöket. Gondolunk itt, laptopra, monitorra, fülesre/fejhallgatóra, stb.. 

Nagy szabadságot fogsz kapni a munkában, nyugodtan dolgozhatsz, úgy ahogy szerinted a leghatékonyabb, hiszen a projektjeidet nagyrészt önállóan kell eljuttatnod a célig, de folyamatosan tudsz a Talent acquisition vezetővel egyeztetni esetleges kérdések, akadályok kapcsán. Ő lesz a közvetlen felettesed, aki az elején aktívan segíteni fog, hogy belerázódj a feladataidba.

Itt meg is említenénk, hogy neked is lesz lehetőséged arra, hogy a későbbiekben összefogj először egy kisebb csapatot és mentoráld őket. Ez viszont nem kötelező, tehát, ha inkább vízszintes irányba mozognál a cégnél, akkor abban is teljes támogatást kapsz majd. 

Feladatok

  • Folyamatos együttműködés és tárgyalásokon való részvétel a felső vezetéssel és menedzserekkel, hogy a toborzási irányról és módszerekről tudjatok részletesen egyeztetni és minél hatékonyabbá tenni a teljes recruitment folyamatot.
  • Több különböző szintű tech és non-tech pozíció teljeskörű end-to-end toborzásáért fogsz felelni. Beleértve a kezdeti profilozás, szűrés, interjúztatás és pozitív kifeljet esetén az adott társosztály vezetője számára a jelölt továbbítása;
  • A felső vezetéssel és a HTEC Talent acquisition vezetőjével együttműködve kell  elemezned a jövőbeli toborzási igényeket. Kimutatásokat és statisztikákat készíteni az elért eredményekről;
  • A havi, negyed- és féléves, valamint éves toborzási költségekről kell jelentéseket készítened. Szükség esetén új megoldásokat implementálni és felterjeszteni a vezetőség felé a sikeres toborzás érdekében;
  • Ezen kívül több társterület számára kell majd segítened a tökéletesebbnél is jobb jelölteket megtalálni eltérő szintű pozíciókra;
  • Aktívan részt fogsz venni a HTEC Group tehetséggondozási kezdeményezéseiben és az egyetemekkel való partneri kapcsolat megtartásában.

Elvárások

  • legalább 3-5 év releváns szakmai tapasztalat;
  • kimagasló tapasztalat különböző szintű IT szakemberek toborzásában;
  • folyékony angol nyelvismeret;
  • kiemelkedő kommunikáció.

Erre a lehetőségre jelenleg nincs aktív kiválasztási folyamat. Kérjük, adja meg adatait, hogy újabb felvétel esetén kollégáink fel tudják keresni.

Kérjük, adja meg azt az e-mail címet, melyre továbbítani szeretné az álláshirdetést!

Sikertelen regisztráció!

Sajnáljuk, te még nem múltál el 18 éves, így nem tudsz regisztrálni. Nézz körül a diákmunka lehetőségeink között itt: www.melo-depo.hu

Személyes adatok

(Kérjük, az összes mezőt töltse ki!)
Nem:
Ne felejtse el aktiválni profilját az e-mailben küldött linken keresztül! Figyelem! Az aktiváló e-mail gyakran a spam/promóciók vagy egyéb mappákba érkezik, kérjük, a regisztrációt követően böngéssze át levelezője összes mappáját! Aktiválás nélkül nem tud belépni profiljába és nem tud további adatokat megadni, más munkákra jelentkezni.

Nem kapott aktiváló e-mailt? Írjon nekünk: produkteam@produkteam.hu
A Produkteam Kft. adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat elolvastam, megértettem és regisztrációmmal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel a Produkteam Kft. kezelje.

Irodáink

6722 Szeged, Vitéz u. 22.

1085 Budapest, József krt. 53. II. emelet 14.

6400 Kiskunhalas, Szilády Áron utca 5-7.

Kedves Álláskereső!

Ha nem talált munkalehetőségeink között Önnek megfelelőt, kérjük, töltse ki általános regisztrációs űrlapunkat, hogy fel tudjuk keresni későbbi munkalehetőségeinkkel is!