Munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés

Szolgáltatásaink

Bemutatkozunk


A PRODUKTEAM Kft. fő tevékenysége a munkaerő-kölcsönzés és munkaerő-közvetítés, továbbá az ezekhez közvetlenül kapcsolódó egyéb kiegészítő szolgáltatások, mint például a diákmunka-szervezés vagy a bérszámfejtés.

Cégünk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Szolgáltatásunk költséghatékony, rugalmas, és lehetővé teszi Partnereink részére az állandóan változó piaci helyzethez történő gyors alkalmazkodást is

Célunk, hogy megoldást nyújtsunk a cégek, vállalatok rövid idejű, kampány jellegű, vagy hosszabb, de határozott idejű munkaerőigényére. Munkánk alapja a szakértelem, a tapasztalat, és egy folyamatosan aktualizált munkaerő-bázis, melyet kiterjedt alvállalkozói hálózatunkra alapozva akár országos szinten is biztosítani tudunk.

 

Szolgáltatásaink


Munkaerő-kölcsönzés:

Munkaerő-kölcsönzés keretében gyorsan, rugalmasan és hatékonyan segítünk megoldani a munkaerő problémákat valamennyi foglalkoztatási területen, legyen szó akár szellemi, akár fizikai munkakörökről.

A munkaerő-kölcsönzés folyamatában három szereplő vesz részt: 

 • a munkáltató (kölcsönbeadó),
 • a foglalkoztató (kölcsönvevő) és
 • és a munkavállaló.

A Kölcsönbeadó és a Kölcsönvevő között polgári jogi jogviszony keletkezik, míg a Kölcsönbeadó és a munkavállaló között munkajogi jogviszony (munkaszerződés) jön létre.

A szerződés keretében a munkavállalók a kölcsönző cég állományában vannak, a bérekre rakódó közterheket és az egyéb kiadásokat is a kölcsönbeadó viseli. Ön, mint Megbízó a szolgáltatásért cserébe díjat fizet. Költsége így nem bérköltség, a kölcsönzött munkaerő pedig nem jelenik meg a létszámban. 

A szolgáltatás igénybevételével emellett Ön időt és pénzt takaríthat meg, hiszen mentesül az álláshirdetések költségeitől is, a kiválasztás hosszadalmas, időigényes procedúrájától, továbbá a munkaügyi adminisztratív teendőktől.

Segítségünkkel az igényelt munkaerő szinte azonnal, napokon belül az Ön rendelkezésére állhat.

 

Milyen előnyöket kínál még Önnek a munkaerő-kölcsönzési szolgáltatás?

 • Szakértői segítséget kap:  munkatársaink ismerik a piacot, az adott régió- és szakmai terület toborzási lehetőségeit, valamint nagy tapasztalattal rendelkeznek a kiválasztás területén.
 • Előre kalkulálhatja költségeit: a munkaerő-kölcsönzés időtartama és konstrukciója rugalmasan igazodik az Ön igényeihez. Szolgáltatásunk díja költségként számolható el, így nem befolyásolja bérköltségeit.
 • Maximális rugalmasság a létszámkezelésben: a kölcsönzött munkavállalók szakmai összetétele és az állomány mérete az Ön igényei szerint változtatható.
 • Teljes körű ügyintézés: a kölcsönzött dolgozók koplett munkaügyi adminisztrációját (munkaszerződés megkötése, felbontása, bérszámfejtés, bérutalás, bérjegyzék kiadása, adatszolgáltatás stb.) mi végezzük, Önt és munkatársait e kötelezettségek nem terhelik.
 • Próbaidő” kötöttségek nélkül: lehetőség van a kölcsönzött munkavállalók saját állományban történő továbbfoglalkoztatására is meghatározott idő eltelte után.

 

Mikor lehet Önnek szüksége munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásra?

 • Nyári szabadságolások, sürgős vagy nagyobb megrendelések teljesítése esetén.
 • Alkalmi, szezonális feladatok megoldására (akciók, nagyobb projektek lebonyolítása, évzárás)
 • Hirtelen kieső munkatárs gyors és szakszerű pótlására.
 • Ha új vagy több dolgozóra van szüksége, de nem veheti fel saját állományba őket.
 • Ha állományba vétel előtt ki akarja próbálni a munkaerőt.
 • Ha költségeit gazdasági megfontolásból optimalizálni szeretné.
 • Ha nincs saját HR munkatársa vagy szakértője a toborzás, kiválasztás területén.
 

Munkaerő-közvetítés:

A munkaerő –közvetítés olyan megtervezett toborzási és kiválasztási folyamat, melynek következményeként az adott munkaerő-piaci szegmensen belül hatékonyan jutunk el a munkakör betöltéséhez megfelelő jelölthöz.

A szolgáltatást akkor javasoljuk az Ön számára, ha már csak a végső döntés meghozatalában szeretne részt venni. Ha egy új munkatársra van szüksége, akkor az előre megadott szempontok alapján gyorsan megtaláljuk a feladatra leginkább alkalmas jelölteket. A keresés-kiválasztási folyamat lezárásával pedig a kiválasztásra került jelölt közvetlenül a Megbízó állományába kerül.

A Megrendelő elvárásai szerint vállaljuk a jelöltek előszűrését, lebonyolítjuk az előzetes állásinterjúkat, továbbá a Megbízó által megadott vagy az általunk összeállított teszteket megíratjuk, és kiértékeljük.

Szolgáltatásunk sikerdíj alapú - a Megbízó fizetési kötelezettsége csak a kiválasztott munkavállaló(k) munkába lépésekor merül fel. Munkatárs közvetítési szolgáltatásunk magában foglalja a garanciát is a kiválasztott jelöltet illetően.

 

Munkamódszerünk:

Számunkra az egyik legfontosabb szempont, hogy az előre megbeszélt határidőre a lehető legideálisabb jelölteket megtaláljuk Önöknek, ezért:

 • Felmérjük a pontos igényeket, pl. a munkakör betöltéséhez szükséges szakmai és személyiségbeli elvárásokat, az elvégzendő feladatot, a munkakörnyezetet, a munkakör illeszkedését a vállalati struktúrába.
 • Felkutatjuk az elvárásoknak megfelelő ígéretes jelölteket naprakész adatbankunkból .
 • Szükség esetén elkészítjük a hirdetés szövegét, melyet elfogadás után közzéteszünk interneten, újságokban és egyéb médiumokban.
 • A beérkezett pályázatokat értékeljük, és interjúra hívjuk az alkalmas jelölteket.
 • Alkalmassági vizsgálatokat végzünk a munkakör betöltéséhez szükséges feltételeknek megfelelően. Ezek a betöltendő pozíció alapján személyiségi, viselkedésbeli, gondolkodási, kompetencia és motivációs érdeklődést vizsgáló tesztekből, valamint monitoring-képesség felmérő feladatsorból állnak.
 • Ezt követően továbbítjuk az Önök részére az általunk kiválasztott jelölteket, értékeléssel és indoklással együtt. A végső döntésben szükség szerint partnerként tudunk együttműködni.Direkt kereséssel, egy célzott személyzet kiválasztását is el tudjuk végezni, a speciális szakigényeknek megfelelően. Ilyen esetben személyesen lépünk kapcsolatba lehetséges jelöltekkel, akik aktuálisan még nem gondoltak munkahelyük változtatására.

Érdemes élnie ezzel a lehetőséggel, ha nem szeretné, hogy a mindennapi munkafolyamatokat az állásra jelentkező munkavállalók megzavarják, valamint ha nem szeretné leterhelni saját munkatársait a jelöltek hosszadalmas előszűrésével.

 

Kiszervezett bérszámfejtés:

Már a kezdetektől az összes bérszámfejtéssel kapcsolatos tevékenységet mi végezzük kölcsönzésben lévő munkavállalóink esetében így kellő jártassággal és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk ahhoz, hogy a megkívánt feladatokat a legmagasabb szinten lássuk el. Ennyi idő alatt rendkívül sok partnerrel kerültünk kapcsolatba, akiknek sokszínűségéből adódóan számos bérszámfejtési, társadalombiztosítási esettel, problémával találkoztunk már. Minden alkalommal rugalmasan, a partnereink igényeit szem előtt tartva oldottuk meg a feladatokat.

Cégünk elkötelezett abban, hogy a kapott adatok alapján a bérszámfejtést a törvényi előírásoknak megfelelően, határidőre, szakszerűen elvégezze, a hatóságoknak a bevallásokat megküldje, valamint tájékoztassa a munkavállalókat is az elszámolt bérekről.

Szaktudásunk és tapasztalatunk kiemelkedő a bérelszámolás, a társadalom- és nyugdíjbiztosítás, illetve a béren kívüli juttatás és ezek teljes adminisztrációja területén, mint például:

 • Dolgozók adatainak nyilvántartása szervezeti egységenkénti és személy szerinti bontásban.
 • Havi bérszámfejtés elkészítése.
 • Bérpótlékok, béren kívüli, egyéb személyi jellegű juttatások számfejtése.
 • Keresőképtelenség elbírálásához szükséges adminisztráció elkészítése (táppénz, baleseti táppénz, GYÁP, TGYÁS CSED, GYED), foglalkoztatói igazolás.
 • Társadalombiztosítási kifizetőhelyi teendők és az ezekhez kapcsolódó adminisztrációk.
 • A munkaviszony megszűnésével kapcsolatos nyomtatványok elkészítése.
 • Fizetendő adók és járulékok listájának elkészítése a bérszámfejtés adataiból.
 • Könyvelés részére bérfeladás készítése.
 • Mindezek mellett az alkalmazottak, munkatársak számára információt biztosítunk, megválaszoljuk a mindennapokban felmerülő kérdéseket is.

Biztosítjuk a megbízható szakembereket, a szükséges programokat, emellett pedig kollégáink tudásuk legjavát kínálják ahhoz, hogy megbízóink alkalmazottainak bérelszámolása megbízhatóan, és a hatályos törvényeknek mindenben megfelelően történjen.

 

Bármelyik szolgáltatásunkat választani megéri, mert:

 • Több éves szakmai tapasztalatunkkal segítjük az Önök elképzeléseinek megoldását.
 • Rugalmas hozzáállásunkkal személyre szabott, gyors és minőségi szolgáltatást biztosítunk.
 • Hatékony problémamegoldó képességünkkel az egyéni, speciális igényekre is megoldásokat tudunk találni.
 • Szolgáltatásaink igénybevétele költséghatékony, és időt takarít meg vele.

 

További kérdései merültek fel, esetleg szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését?

Igényeit, észrevételeit vagy kérdéseit küldje el nekünk, vagy irodáinkban keresse az irodavezetőt bizalommal, hogy személyes találkozót tudjon megbeszélni Önnel.


Online felhasználók: 1 vendég olvas minket