Munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés

Munkavállalók részére

Munkavállalók részére 

Üdvözöljük oldalunkon!

Amennyiben Ön munkavállalóként érdeklődik, vagy már alkalmazottunk, ezen menüpont alatt talál információkat a nálunk történő munkavégzésre vonatkozólag.

Cégünk munkaerő-kölcsönzéssel és - közvetítéssel foglalkozik, mely területeken több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

A munkaerő-kölcsönzés egy olyan ún. atipikus foglalkoztatási forma, amely napjainkban elterjedt és elfogadott mind a munkáltatók, mind pedig a munkavállalók körében. Munkaerő-kölcsönzés során Ön, mint munkavállaló "rajtunk keresztül" végzi a munkát munkahelyén. Foglalkoztatása teljes vagy részmunkaidőben is történhet. A munkaerő-kölcsönzés folyamatában három szereplő vesz részt: a munkáltató (cégünk, mint kölcsönbeadó), a foglalkoztató (kölcsönvevő) és a dolgozó (Ön, mint munkavállaló). Ez esetben a kölcsönbeadó, vagyis cégünk és a munkavállaló, azaz Ön között munkajogi jogviszony (munkaszerződés) jön létre. A munkáltatói jogokat és kötelezettségeket a kölcsönvevő és a kölcsönbeadó megosztva gyakorolják: a munkaszerződések megkötése és megszüntetése, a bérek kifizetése, a foglalkoztatáshoz kapcsolódó bevallások elkészítése cégünk feladata, de a munkavállalók beosztása, a munkaköri utasítások kiadása partnercégünk (kölcsönvevő) feladata.

A munkaerő-közvetítés keretein belül a megfelelő munkatárs felkutatásában és kiválasztásában veszünk részt. A Megrendelő által előre megadott szempontok alapján keressük a megjelölt feladatra leginkább alkalmas jelölteket. Ebben az esetben nálunk egy személyes interjúra, illetve szükség szerint tesztelésre kerül sor, majd a beszélgetést követően továbbítjuk önéletrajzaikat Megbízónknak, aki a bemutatást követően választja ki a számára legmegfelelőbb munkatársat.

 

A toborzás-kiválasztás valamint a foglalkoztatás során személyes kapcsolattartója cégünk munkatársa, a projektvezető, akivel megbeszélheti a munkával kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit, problémáit.

Projektvezetőink felelősségteljes és jól képzett alkalmazottaink. Feladatkörük felöleli egy-egy adott munkának a teljes körű ügyintézését a munkaerő szervezésétől kezdve a beosztáson át szinte mindent, ami az adott munkával kapcsolatosan felmerülhet.

A projektvezető a kompetens személy mind a Megrendelő, mind a Munkavállaló esetlegesen felmerülő problémáinak rendezése terén.

Forduljon hozzá bizalommal!

Jelentkezzen adatbázisunkba űrlapunk kitöltésével, önéletrajzának elküldésével. Kereséseink alkalmával ez az elsődleges forrásunk!


Az aktuális munkalehetőségek menüpont alatt válogasson álláslehetőségeink közül az Önt érdeklő területnek megfelelően. Ajánlatainkat a megye kiválasztását követően megtekintheti és részleteket olvashat a pozíció betöltésével kapcsolatos feltételekről.

Álláskereséssel kapcsolatos kérdéseit küldje el nekünk e-mailben, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére. Irodáink elérhetőségei

Online felhasználók: 1 vendég olvas minket