Munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés

Aktuális munkalehetőségek - Vas megye

Német bérszámfejtési ügyintéző - Rábahídvég

A svájci székhelyű, több mint 20 országban jelen lévő dokumentum - feldolgozással és folyamat – kiszervezéssel foglalkozó rábahídvégi partnercégünk számára keresünk német bérszámfejtési munkatársat. Ha szeretne egy nemzetközileg elismert és Magyarországon is meghatározó szerepet betöltő vállalat része lenni, akkor várjuk jelentkezését.

Adminisztrációs munkatárs német tudással- Szombathely

A svájci székhelyű, több mint 20 országban jelen lévő szolgáltatással és üzleti folyamatok kiszervezésével, valamint dokumentum-feldolgozással foglalkozó szombathelyi partnercégünk számára keresünk adminisztrációs munkatársat. Ha szeretne egy nemzetközileg elismert és Magyarországon is meghatározó szerepet betöltő vállalat része lenni, akkor várjuk jelentkezését.

Senior bérszámfejtő munkatárs - Rábahídvég

A svájci székhelyű, több mint 20 országban jelen lévő szolgáltatással és üzleti folyamatok kiszervezésével, valamint dokumentum-feldolgozással foglalkozó rábahídvégi partnercégünk számára keresünk senior bérszámfejtési munkatársat. Ha szeretne egy nemzetközileg elismert és Magyarországon is meghatározó szerepet betöltő vállalat része lenni, akkor várjuk jelentkezését.

Junior bérszámfejtési munkatárs - Rábahídvég

A svájci székhelyű, több mint 20 országban jelen lévő dokumentum - feldolgozással és folyamat – kiszervezéssel foglalkozó rábahídvégi partnercégünk számára keresünk junior bérszámfejtési munkatársat. Ha szeretne egy nemzetközileg elismert és Magyarországon is meghatározó szerepet betöltő vállalat része lenni, akkor várjuk jelentkezését.

IT támogató munkatárs - Szombathely

Stabil nemzetközi piacvezető, szolgáltató partnerünkhöz keresünk IT támogató munkatársat, kiváló német nyelvtudással, szakmai tapasztalattal és/vagy szakirányú végzettséggel. A feladat egy vállalatirányítási rendszer frissítésének IT támogatása.

Adminisztrációs munkatárs - német nyelvtudással

Német nyelvet írásban és szóban használni tudó munkatársakat keresünk külföldi, stabil nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező szolgáltató partnerünkhöz különféle adminisztratív munkákra.

Online felhasználók: 1 vendég olvas minket